ofton-nisantasi-ozellikleri

Nişantaşı’nda inşaa edilen yeni projeler arasında yer alan Ofton Nişantaşı, oldukça prestijli bir projedir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini barındıran proje, 7.200 metrekarelik bir arsaya inşaa edilmektedir. Hem barındıracağı özellikler hem de konumu sayesinde oldukça karlı bir yatırım olarak karşımıza çıkmaktadır. Durum böyle olunca birçok kişi, Ofton Nişantaşı özellikleri ve Ofton Nişantaşı daire fiyatları gibi araştırmalar yapılmaktadır. Yazımız sayesinde bu bilgilere erişmiş olacaksınız.

Ofton Nişantaşı Özellikleri

– Kafe
– Açık ve Kapalı Otopark
– Sauna
– Yürüyüş Alanları
– Yeşil Alan
– Çocuk Parkı
– Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu
– Çocuk Havuzu
– Spor ve Fitness Salonu

Projede yer alacak özellikler belirlenmiştir fakat daire fiyatları ve teslim tarihi henüz netleştirilmemiştir. Bu neden ile belirttiğimiz konular hakkında bilgileri şu an veremeyecek ve daha sonra güncelleyeceğiz. Projenin inşaa edildiği bölgeye bakıldığında en ucuz dairenin 1.000.000 TL civarında olacağını söylemeden geçemeyeceğiz.

ofton-nisantasi-daire-fiyatlari
ofton-nisantasi-daire-fiyatlari

Ofton Nişantaşı Nerede ?

Ofton Nişantaşı’na yakın olan olanaklar araştırılmaktadır. Yatırım yapmak isteyen kişiler, olanaklara ve çevreye göre yatırım yapacağı için bu olanaklara dikkat etmektedir. Aynı zamanda projeye yakın olan hastaneler, okullar ve alışveriş merkezleri de araştırılmaktadır. Çocuğu olan aileler, okul ve alışveriş merkezi konusunda oldukça hassas davranmakta ve ev satın alırken bu özellikleri aramaktadır.

Ofton Nişantaşı’na yakın olan hastaneler; Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, Ota & Jinemed Hastanesi, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Amerikan Hastanesi.
Ofton Nişantaşı’na yakın olan okullar; Galatasaray Lisesii FMV Işık Okulları, MEF Okulları, Notre Dame de Sion Fransız Lisesi.
Ofton Nişantaşı’na yakın olan alışveriş merkezleri; Trump Alışveriş Merkezi, Zorlu Center, Astoria, Cevahir.

Yorum Yapın

All fields marked with an asterisk (*) are required

WhatsApp chat